Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 24. syyskuuta 2013

täällä taas varmempana kuin koskaan!

 TÄÄLLÄ TAAS! Iski iha järetön inspiraatio päästä taas bloggaamaan ja näinhän siinä sitten kävi;) Aattelin nyt tätä blogia vähä enemmän tuoda tän mun pukeutumisen sun muun hömpän puolelle ku oon itekki alkanu löytää sitä omaa tyyliä tai suuntaa miten haluiaisin pukeutua mutta tottakai muutakin:) 
Vähän kuulumisia tällä hetkellä eli tosiaan Kajaanin lukion alotin musiikkilinjalla, on kyllä ollu iha huippuu vaikka tämän hetkinen koeviikko ei nyt hirveästi innosta vielä näin kuumeessa... Ollaan tuon musalinjan kanssa tehty yks isompi projekti eli semmonen juttu kun Dream Academy 2013 eli yks musalinjalainen sävelsi biisin ja sit meijän koululle tuli ruotsalainen artisti kuin Fredric Furu ja musiikin sekatyömies Jimmy Westerlund joka tällä hetkellä on mm. Chisun tuottaja, kyseinen henkilö tekee tällä hetkellä myös yhteistyötä Pitbullin kanssa;) Siteen päivän aikana äänitettiin kyseinen biisi, oli iha loistava päivä, aika once in a lifetime! 
Oon ollu myös aika kiireinen Kajaanin kaupunginteatterilla pyörivän Elvis Liekeissä-musikaalin ansiosta, koska olen itsekkin siinä mukana, tulkaahan tsekkailee,on tullu paljo kehuja;)) 
eipä muuta ihmeellisempää ehotelkaa jotaki kivoja postausideoita:)
 ja tänään päällä oli: pipo ja huivi h&m, päällytakki ja ruutupaita kirpputori, aluspaita seppälä ja kengät prisma,nahkaliivi kaverilta



4 kommenttia: